Miért fontos, hogy minden kisvállalkozásnak legyen weboldala, avagy hogyan növeljük lehetséges ügyfeleink számát?

Számos kisvállalkozás kikerülhetné a témakört azzal a már sokszor hallott kérdéssel, hogy „minek nekem weboldal? Az én vállalkozásom kicsi, kevés alkalmazottal, egyszerűen nincs szükségem az online jelenlétre…”

Pedig nagyon is van.

Mára az internet az életünk meghatározó részévé vált, kortól és cégformától függetlenül mindenki él a digitális világ nyújtotta lehetőségekkel. Ma már szinte mindennek okostelefonon nézünk utána, és az információkhoz gyorsan szeretnénk hozzájutni. Voltaképp kijelenthetjük, hogy aki nincs jelen az online térben, nem áll rendelkezésére weboldal, azt jóval kevesebben találják meg, és így lemarad a versenyben.

Milyen érvek szólnak még amellett, hogy akár a legkisebb vállalkozás is saját, önálló honlappal rendelkezzen?

Weboldalunk – a cég méretétől függetlenül – bárkihez elérhet, azaz bárki bármikor, a nap 24 órájában felkeresheti portálunkat. Így növelni tudjuk a potenciális ügyfeleink számát, vagyis nagy eséllyel növelni tudjuk bevételeinket.

A saját oldalunkkal rengeteg időt és fáradságot tudunk megspórolni, ugyanis ügyfeleink a honlapunkon tájékozódva minden olyan információt megtalálhatnak, ami érdekli őket – így nem telefonon vagy személyesen terhelik kisvállalkozásunkat. Tehát mi fókuszálhatunk a lényegre, a munkára.

A saját weboldalunkon a saját tartalmaink jelennek meg, azt írunk ki és úgy, ahogy mi szeretnénk. A saját tartalmainkkal egyszerre tudjuk informálni látogatóinkat, és a figyelmükbe ajánlani újdonságainkat, akcióinkat, tehát reklámozhatjuk cégünket. Értelemszerűen a folyamatos online jelenléttel és a tartalmainkból adódó reklámozásnak köszönhetően kisvállalkozásunk új lendületet és friss ügyfélkört tud magának szerezni.

Te mire vársz még? Ne hagyd, hogy mások lehagyjanak a versenyben, készíttess kisvállalkozásodnak weboldalt még ma!

Adatvédelmi beállítások
Ha meglátogatod az oldalunkat, a böngésző adatokat tárol el cookiek formájában. Itt van lehetőséged megváltoztatni ezeket a beállításokat. Egyes cookiek blokkolása hatással lehet az oldal stabilitására.